Geef muziek, apps en games cadeau

09-08-2015
artikel

Apple heeft de afgelopen tien jaren de markt veroverd. Een van de producten die vanaf begin aan een grote populariteit gekend heeft is iTunes. Met dit programma kan je muziek en audioboeken besluiteren. Het programma is zeer overzichtelijk zodat ook de 'Appleleek' er gemakkelijk mee kan werken! Maar iTunes is meer dan alleen een muziekspeler, je kan er namelijk ook je favoriete films downloaden! Eens je alles hebt, kan je al je downloads ordenen op jouw gekozen manier en op die manier eenvoudig behere

Hoe werkt iTunes

Als je nog twijfelt over de aankoop van je volgend cd heeft iTunes voor jou de ideale oplossing. Je kan op iTunes namelijk steeds de eerste dertig seconden beluisten van een song zodat je weloverwogen tot een volgende koop kan overgaan. Je kan hele albums of aparte liedjes downloaden, maar iTunes heeft ook een ruime collectie van films en series waaruit je kan kiezen. Aankopen doe je in de iTunes Store en gebeuren steeds aan een voordelige prijs. iTunes wil de auteursrechten steunen maar zorgt er tegelijk voor dat de prijzen toch laag en bijgevolg betaalbaar zijn. Om iTunes te gebruiken is het niet vereist te beschikken over een Apple computer. Je kan het programma gemakkelijk downloaden op elke computer!

Eenvoudig online kopen

Met een iTunes kaart van 123iTuneskaart.nl kan je jouw favoriete vriendin die verknocht is aan haar iPod of je beste vriend die uren spendeert achter zijn computer gelukkig maken. Op 123iTuneskaart.nl zijn kaarten te koop met een saldo vanaf tien euro, want iemand gelukkig maken hoeft niet duur te zijn! Omdat 123iTuneskaart beschikbaar wil zijn voor iedereen kan je eenvoudig betalen met iDeal, Mister Cash, Bitcoin, Paysafecard of een bankoverschrijving. Na betaling ontvang je de iTunes code via je mail. Je kan de code eenvoudig thuis afprinten op een tof papiertje en zo heb je meteen een heerlijk geschenk! Zo kan je van thuis of kantoor uit gemakkelijk een geschenk bestellen op eender welk moment van de dag en hoef je niet meer de deur uit.

Maak je liever iemand blij met een boek? In de iTunestore kan je namelijk boeken aanschaffen en deze meteen lezen vanaf je computer. En omdat iTunes niet achterblijft en steeds de nieuwste trends volgt, kan je er ook verschillende apps bestellen. Zo ben je er zeker van dat eender wie meer dan tevreden zal zijn met zijn of haar iTunes kaart!

Koop je Apple kaart online door te betalen met iDEAL, Mister Cash, Paysafecard en nog veel meer.

 • iTunes (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €10,00
 • iTunes (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €15,00
 •