Clash of Clans: Diamanten kopen zonder creditcard

12-07-2014
artikel

Iedereen kent het populaire spelletjes Clash of Clans wel. In deze strategiegame bouw je jouw eigen stad en moet je ervoor zorgen dat andere clans niet door jouw defensies heen komen. Het is een heel leuk en sociaal spelletje aangezien de speler met andere mensen over de hele wereld een groep kan vormen (een echte “clan”) en hiermee proberen andere groepen te verslaan.

Betalend of gratis?

Clash of Clans is in feite een spel dat je gratis kan spelen. Je bent dus zeker niet verplicht om geld te spenderen aan voorwerpen van de diamantenwinkel in het spel zelf, maar het maakt alles wel een pak gemakkelijker en aangenamer.

Enkel creditcard?

Veel mensen vertrouwen het niet om hun gevoelige informatie in te geven en dit enkel om spullen te kopen voor een game. Tegenwoordig hoeft dat ook helemaal niet meer! Dankzij een iTunes betaalkaart kan je zonder problemen een bepaald bedrag aan je Apple-id toevoegen. Een creditcard is dus absoluut niet meer noodzakelijk. Ook als ouder geeft dit perfect de mogelijkheid om de uitgiften van hun kroost in het oog te houden. Kinderen kunnen immers niet meer gaan uitgeven dan het bedrag op de iTunes kaart.

Hoe?

Een iTunes kaart activeren is helemaal niet moeilijk. Eerst beslis je welk bedrag je graag wil toevoegen aan je account. De bedragen variëren van 15 euro tot wel 100 euro! Na een keuze gemaakt te hebben, kan je deze zowel via de computer als rechtstreeks via de iPad/iPhone/iPod activeren. Op een computer installeer je simpelweg iTunes, log je in op je Apple account en voer je de code in. Indien je liever de iTunes kaart activeert via een iDevice zoals hierboven beschreven dan voer je de volgende stappen uit. Eerst ga je naar de App Store op het apparaat, daarna tik je even de pagina “Uitgelicht” aan en na wat scrollen zal je “Wissel in” op het scherm zien staan. Gewoon de iTunes code ingeven en klaar!

 • iTunes (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €10,00
 • iTunes (Nederlands)
  Direct geleverd per email
  €15,00
 •